LÄHIALUEELTA LÖYTYVÄT YRITYKSET 

-SPONSORIYRITYKSET-

Sponsoriyritykset ovat yrityksiä, jotka ovat ostaneet kurkimaki.fi sivustolle mainospaikan. Mainostuloilla kehitetään Kurkimäen kylää sekä ylläpidetään mm. kotisivuja, kelokylää, uimarantaa ja pump track-rataa.

Kurkimäen kyläyhdistys ry

YRITYSESITTELY

YHTEYSTIEDOT

Sijaitsemme Kuopion kaupungin pääterveysaseman ja kaupungin-kirjaston välittömässä läheisyydessä.


Reseptien uusimispalvelu, lääkkeiden annosjakelu sekä laskutuspalvelut ovat osa päivittäistä toimintaamme. Olemme valmiina suunnittelemaan yhdessä juuri Sinulle sopivan tavan hoitaa lääke- ja apteekkiasiat.

Kuopion 4. Satama apteekki

Maaherrankatu 23

70100 Kuopio

017-2612035


"NUOHOUKSET JOUSTAVASTI"

K-Supermarket Matkus on tavallista parempi ruokakauppa, joka palvelee Sinua kauppakeskus Matkuksen ensimmäisessä kerroksessa C-sisäänkäynnin läheisyydessä.

Meille tuoreus, laatu ja maku ovat kunnia asioita. Nämä tarjoamme iloisella ja aurinkoisella asiakaspalvelulla höystettynä.

Valikoimistamme löytyy erilaisia ruokavaihtoehtoja niin helppoon ja nopeaan ruokahetkeen kuin hetkeen, jolloin haluat hemmotella perhettä tai ystäviä. Asiakkaiden toiveita kuuntelemme herkällä korvalla ja toteutamme mahdollisuuksien mukaan.

Tervetuloa tutustumaan K-Supermarket Matkuksen makuihin!

Matkuksentie 60

70800  KUOPIO

HALUATKO YRITYKSESI TÄHÄN

YRITYSESITTELY

YHTEYSTIEDOT

Sponsoriyrityksille mainospaikan hinta on 50€/vuosi.

Kirjoita lyhyt yritysesittely. Etsi sopiva kuva, joka sopii tähän taustaksi taiyrityksesi log Lähetä tiedot sivuston ylläpidolle (kurkimaenkyla@gmail.com). Lue lisää linkistä löydät lisätietoja.

Muista liittää viestiisi yrityksen yhteystiedot. Lisäämme myös halutessasi linkin omille kotisivuillesi.