LÄHIALUEELTA LÖYTYVÄT YRITYKSET 

-SPONSORIYRITYKSET-

Sponsoriyritykset ovat yrityksiä, jotka ovat ostaneet kurkimaki.fi sivustolle mainospaikan. Mainostuloilla kehitetään Kurkimäen kylää sekä ylläpidetään mm. kotisivuja, kelokylää, uimarantaa ja pump track-rataa.

Kurkimäen kyläyhdistys ry

YRITYSESITTELY

YHTEYSTIEDOT

Vehmersalmelaisen yrityksen palveluihin kuuluvat tilaus- ja korjausompelu, brodeeraus sekä valmiit tuotteet itselle tai lahjaksi.

Tervetuloa tukemaan suomalaista käsityötä.

Ompelupalvelu Annikki Halonen

Halolanranta 35

71310 Vehmersalmi

040-5716728

halonen.annikki23@gmail.com


Ompelupalvelua voi seurata myös Facebookissa ja instagramissa.

YRITYSESITTELY

YHTEYSTIEDOT

Koivumäen Kartano tarjoaa ravintolapalveluita, kokous- ja juhlatiloja, tilaussaunan sekä catering palveluita lähikylien asukkaille, yhdistyksille ja yrityksille. Yli 100-vuotta vanhan kartanon historia ja kauppaneuvos Gust Raninin tarina sekä kuvankaunis puutarhamiljöö houkuttelevat nauttimaan niin arjesta kuin juhlasta, perhejuhlista, vuosikokouksista ja joulu- ja kesävieraista.

 

Katso ajankohtaiset tapahtumat ravintolan nettisivuilta, tilaa uutiskirje sähköpostiisi tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa. Voit myös tilata ruokia ja leivonnaisia kotiin verkkokaupastamme tai ostaa valmiiksi pakattuja annoksia paikallista K-ruokakaupoista.

 

Tervetuloa vieraaksi, autamme tekemään unohtumattomia elämyksiä. Ruokarauha vuodesta 1792.

Koivumäen Kartano Oy
Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio (Hiltulanlahti)
p. 017 3614 291
kartano@koivumaenkartano.com

YRITYSESITTELY

YHTEYSTIEDOT

Neljän Tassun Neuvola on koirien ja kissojen terveydenhoitoon erikoistunut kotivastaanotto Kuopion Vehmasmäessä.


Neljän Tassun Opisto tarjoaa sinulle ja koirallesi mahdollisuuden oppia uusia taitoja positiivisin koulutusmenetelmin

info@4tassua.fi

050 581 3933 (Iris Kaimio)

044 067 0313 (Minna Sirviö)

YRITYSESITTELY

Heikkisen Kukkatarha on perheyritys, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1984. Yrittäjäsisarukset Antti ja Mari ottivat vetovastuun vuonna 2019, jolloin yrityksessä tehtiin sukupolven vaihdos. Viljelemme puutarhalla kesäkukkia, hyötykasvien ja perennojen taimia ja lisäksi puutarhamyymälästämme löytyy upea valikoima pensaita, puita, havukasveja ja muita puutarhan tarvikkeita.

 

Puutarhamyymälän yhteydestä löytyy täyden palvelun kukkakauppa, jossa floristien käsissä syntyy upeita luomuksia elämän kaikkiin tilanteisiin. Kukkakaupastamme löytyy myös hyvä valikoima huonekasveja; viherkasveja sekä kukkivia huonekasveja.

 

Meille tärkeintä on laadukkaat tuotteet ja asiantunteva palvelu, jota osaava henkilökuntamme tarjoaa. Tervetuloa kukkien maailmaan!

 

Meiltä löytyy myös verkkokauppa!

YHTEYSTIEDOT

Kuopio, Vehmasmäki
Puh: 017-3623215
Sähköposti: myynti@kukkatarha.fi

YRITYSESITTELY

YHTEYSTIEDOT

Sijaitsemme Kuopion kaupungin pääterveysaseman ja kaupungin-kirjaston välittömässä läheisyydessä.


Reseptien uusimispalvelu, lääkkeiden annosjakelu sekä laskutuspalvelut ovat osa päivittäistä toimintaamme. Olemme valmiina suunnittelemaan yhdessä juuri Sinulle sopivan tavan hoitaa lääke- ja apteekkiasiat.

Kuopion 4. Satama apteekki

Maaherrankatu 23

70100 Kuopio

017-2612035


"NUOHOUKSET JOUSTAVASTI"

K-Supermarket Matkus on tavallista parempi ruokakauppa, joka palvelee Sinua kauppakeskus Matkuksen ensimmäisessä kerroksessa C-sisäänkäynnin läheisyydessä.

Meille tuoreus, laatu ja maku ovat kunnia asioita. Nämä tarjoamme iloisella ja aurinkoisella asiakaspalvelulla höystettynä.

Valikoimistamme löytyy erilaisia ruokavaihtoehtoja niin helppoon ja nopeaan ruokahetkeen kuin hetkeen, jolloin haluat hemmotella perhettä tai ystäviä. Asiakkaiden toiveita kuuntelemme herkällä korvalla ja toteutamme mahdollisuuksien mukaan.

Tervetuloa tutustumaan K-Supermarket Matkuksen makuihin!

Matkuksentie 60

70800  KUOPIO

HALUATKO YRITYKSESI TÄHÄN

YRITYSESITTELY

YHTEYSTIEDOT

Sponsoriyrityksille mainospaikan hinta on 50€/vuosi.

Kirjoita lyhyt yritysesittely. Etsi sopiva kuva, joka sopii tähän taustaksi taiyrityksesi log Lähetä tiedot sivuston ylläpidolle (kurkimaenkyla@gmail.com). Lue lisää linkistä löydät lisätietoja.

Muista liittää viestiisi yrityksen yhteystiedot. Lisäämme myös halutessasi linkin omille kotisivuillesi.